1965

I Marts 1965 indspillede Elvis sin nittende film, “Harum Scarum", og et soundtrack til den. Måneden efter havde ”Girl Happy” premiere og fik moderat succes. Soundtracket røg på listens 10. plads. Elvis fortsatte som sædvanligt med også at indspille materiale, der ikke var relateret til filmen.

I Maj 1965 indspillede Elvis film nummer tyve, “Frankie And Johnny", og samtidig indspillede han soundtracket til den. I juli havde ”Tickle Me” premiere. Måneden efter indspillede han soundtracket til sin enogtyvende film, ”Paradise, Hawaiian Style”, der kom til at få premiere før ”Frankie And Johnny”, og drog derefter til Hawaii for at optage.

D. 27. august 1965 besøgte The Beatles Elvis i hans hjem i Californien, og sammen havde de en uformel jamsession.

“Harum Scarum" havde premiere i november og gik ind på biograflistens elvte plads, for kort efter at ryge ud. Dette var mere eller mindre blevet en regel de sidste år. Elvis’ navn garanterede filmene en vis opmærksomhed, men eftersom kvaliteten var blevet dårligere, kunne de ikke fastholde publikums interesse i længere tid. Soundtracket til ”Harum Scarum” klarede sig noget bedre og fik en ottende plads på salgslisten.